Vertel jouw verhaal

Tell Your Story Challenge

Afgelopen week was ik naar een driedaags seminar van Eelco de Boer en Dolly Heuveling: #Devoted. Normaal ga ik niet zo graag naar meerdaagse events omdat ik dat te vermoeiend vind....Tenminste dat dacht ik. Old story. Het was echt heel tof, inspirerend en ik stuiter nog steeds van de energie.

Niet alleen omdat ik heel veel inzichten kreeg, waarover ik zeker de komende tijd nog met jullie ga delen, maar vooral ook omdat ik zoveel toffe ondernemers heb ontmoet.

Ondernemers met prachtige verhalen. Ondernemers die opstonden en hun bijzondere verhaal en emotionele ervaringen deelden. Die moedig waren, hun kwetsbaarheid toonden, hun diepste dromen en grootste missies durfden te delen. Zo ontzettend gaaf om te zien en te horen.

In ieder van ons zit een verhaal dat eruit mag. Dat gehoord mag worden. En wij als 'verhalen vertellers' mogen deze verhalen gaan delen.

Het is mijn missie om de verlegen ondernemers, de ondernemers die nog niet weten hoe ze hun verhaal vinden en moeten verwoorden, de ondernemers die nog wat lef nodig hebben te ondersteunen om hun prachtige verhalen te gaan delen.

Daarom organiseer ik een Tell Your Story Challenge op Instagram. Van 17 juli tot 27 juli, 10 dagen lang, ga ik je uitdagen om verhalen te delen. Desnoods vanaf je vakantieadres, in je bikini op de zwembadrand, of terwijl je kids in de achtbaan zitten. No excuses. Lekker oefenen met je verhaal delen en online zichtbaar worden. Zodat je na de vakantie door kan pakken en voor het grote werk kunt gaan.

Doe je mee? Je kunt je inschrijven via deze link. Het is gratis en kost je maximaal 10 minuten per dag. Superweinig tijd dus voor een megagroot resultaat. Namelijk dat jij je verhaal eindelijk echt gaat delen.

Geef een reactie