Wat zeggen klanten over mij?

Esther Mallant

Premium Minimalist

 

 

 

 

Fabienne Renders

Female leadership mentor
Talentmakers

 

 

 

 

"Cat is een kei in het zien van jouw goud en jouw verhaal; én in het helpen volgen van jouw hart en het delen van jouw goud met de wereld. Zelf is ze ontzettend sterk in "do more of what makes you happy". En: "The message, not the mess" 🔥 Love it! Dit vat uitstekend jouw aanpak en craft samen!🌟"

Natalia

Schrijver en bad ass

 

 

 

 

Ik was niet tevreden, liep vast in het leven. Ik had het - is dit alles - gevoel. Toen ik met Cat ging werken verwachtte ik meer helderheid te krijgen over mijn story/purpose. Mijn grootste inzicht tot dusver is dat alles wat je wilt weten, al ergens diep in je zit. Alleen het moet er even uit gehaald worden en dat lukt je gewoon niet altijd in je eentje.

Cat is een enthousiaste, empathische, buiten de box intuïtief coachende bad ass. Het resultaat van de sessies met Cat is dat mijn ballen nog net wat meer gegroeid zijn, dat nu eindelijk begonnen ben om mijn droomleven te durven leven."

Frank Los

www.franklos.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

"Het is heel waardevol om met Cat te masterminden. Ze geeft je altijd weer positieve energie en weet dingen ook echt te relativeren. Na een sessie met haar ga ik er altijd weer met nieuwe energie en een positief gevoel tegenaan. Zij weet de goede dingen in een mensen boven te halen. Ze kan snel achterhalen welke kwaliteiten je in huis hebt en hoe je deze optimaal kunt benutten. Echt een topper!"

Jantine Tonjes

www.jantinetonjes.com

 

 

 

 

"Toen ik met Cat ging werken wilde ik inspiratie opdoen en af en toe een liefdevolle schop onder de kont krijgen. Dat krijg ik.

Mijn grootste inzicht is dat ik nog meer zichtbaar mag worden, maar ik heb al een mooi resultaat behaald: Ik heb een podcast ontwikkeld en daar ben ik trots op!

Cat is inspirerend en heel praktisch. Ik kan echt aan de slag met mijn dingen en ze reikt me die hand om verder te kunnen gaan.

Wat Cat aanbiedt is heel waardevol, ik ga ermee verder!"

Monique In Den Bosch

www.moniqueindenbosch.com

 

 

 

 

"Voordat ik met Cat ging werken vond ik het lastig om mijn verhaal te vertellen, maar ik vind haar enthousiasme fijn om mee te werken en kom daardoor meer in een flow.

Een van de resultaten die ik door het werken met Cat heb behaald is dat ik een duidelijkere lijn in mijn posts heb en weet waar ik naar toe wil met mijn bedrijf.

Cat is meedenkend, ruimdenkend en positief. De hulp van Cat heeft mij geleerd dat ik mijn verhaal meer kan gaan vertellen en dat mijn missie heel waardevol is."

 

Een gesprek met Cat is goud waard. Cat stelt goede vragen, luistert, zet je aan het denken en komt met praktische adviezen waar ik helemaal van aan ga. Loop ik vast of heb een zakelijk dilemma? Dan vraag ik Cat graag om raad. Zonder oordeel krijg ik zo nodig een liefdevolle schop onder mijn kont. Cat is eerlijk, wijs, grappig en heeft een goedwerkende bullshit radar. Bovendien heeft ze een groot netwerk, een brede interesse en heel veel ervaring met story telling. Cat is een ware goudzoeker, zij ziet mogelijkheden en jouw talenten, als jij het even niet meer weet."

Sandra van de Velde

@lolazoe
@krulllenpaardjes

 

 

 

 

"Ik kwam bij Cat terecht omdat ik zelf al jaren rond liep met het idee...ik wil iets anders gaan doen.
Maar wat?? Dan ga je denken, en denken en denken. En zo bleef ik in kringetjes rond cirkelen. Allerlei online programmaś geprobeerd, veel geld uitgegeven, maar zonder echt resultaat.

Ik realiseerde me: echt veranderen zit in anders gaan doen. Niet alleen in anders denken. Dat lukte mij niet alleen. Ik had een mentor nodig.

Mijn eerste gesprek met Cat was verfrissend en gaf me het gevoel dat ik eindelijk iemand getroffen die mij zou kunnen helpen op zoek naar mijn goud. De vragen die Cat stelde waren soms confronterend. Ze spiegelt je helder en direct. Het heeft wel een paar tranen gekost. Maar ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb genomen.

Cat helpt je jezelf vinden en nog beter leren kennen. Want de antwoorden zitten in jezelf. Je moet ze alleen weten te vinden. Bij mij was een persoonlijke blokkade de reden dat ik niet verder kwam. Ik zag het zelf niet en zag daardoor ook mijn goud niet.

Wat ik zo leuk vind aan Cat is dat ze belezen is. Ze weet van heel veel dingen wat af en heeft een open mindset.

Ik heb inmiddels al diverse gesprekken gehad met Cat en het is nooit saai. Cat praat je niet naar de mond, dus als je dat zoekt, ben je verkeerd. Ze zegt waar het op staat. Dit maakt dat je zelf leert anders kijken naar processen en daardoor andere beslissingen gaat nemen. Ik vind dat heel prettig omdat ik er echt van leer en groei als mens!

Cat is niet van de quick fix en dat is wat ik zo waardeer in haar. Het gaat om waarheid, echtheid en wie ben jij? Wat wil je? Wat wil je echt? Daar is ze heel goed in. Het kost een paar gesprekken,  maar ik ben nu eindelijk op weg naar verandering in mezelf, in mijn leven en ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik echt op weg ben naar iets moois, iets van mij. En misschien wel iets groots!

Wil je echt de diepte in, wil je echt diep in jezelf zoeken naar je goud en ben je niet bang om jezelf kwetsbaar op te stellen, dan kan ik je Cat van harte aanbevelen!"

Suzanne

"Dank je wel voor onze waardevolle gesprekken, Cat! Je bent een prachtig mens!
Heb het gevoel iets belangrijks te hebben ontdekt. Kreeg net ook spontaan een zin binnen voor mijn missie. Heb em opgeschreven en ga het even laten marineren. Dank je wel! Het was/is precies wat ik nodig had de reis met moed, daar ga ik me vaker aan moeten herinneren. Inspirerend!"

Zerline

"Ik leerde in de cursus dat er altijd een stap mogelijk is, ongeacht je situatie. Door op andere manier naar de situatie te kijken, kreeg ik meer zin om dingen aan te pakken. Ik kreeg er vanaf het eerste moment steeds meer plezier in, waardoor het bij mij meer ging stromen. Door de energieke wisselwerking van de opdrachten en jouw feedback daarop bleef het uitdagend en steunend. Je hulp en feedback hebben me het meest geholpen.

Sandra Chaudron

www.deballonschool.nl

 

 

 

 

"Ik verwachtte een interessante ontmoeting, en dat was het ook!

Cat is een fijne gesprekspartner/side-kick, die echt luistert en heel fijntjes het een en ander bij je naar boven weet te halen en je helpt om eens van een andere kant naar dingen te kijken.

Ze geeft goede, eerlijke feedback. En het is altijd fijn om de visie van iemand anders te horen. Vooral als dat van iemand is waarvan ik weet dat ze open staat voor kritiek en open minded is. Ik voelde echte verbinding en vond het gesprek heel waardevol."

Geertje van Berlo

www.geertjevanberlo.nl

 

 

 

 

"De manier waarop je me coacht vind ik super! Alsof je tegenover me zit, heel aanmoedigend, ik krijg echt het gevoel dat het moet lukken.

Ik had niet verwacht dat je cursus zó tof en goed zou zijn!"

Gitte Briffa

@awarenest

 

 

 

 

"Ik zat vorige week in de stress. Normaal zou mijn ontmoetingsplek haar deuren openen en door het Coronavirus stond alles op zijn kop.
Ik voelde veel stress omdat ik niet wist hoe ik dan verder moest met mijn bedrijf.

Cat, jij bracht weer focus en rust bij mezelf. Een vertrouwen dat ik op het goede pad zit en dat ik kleine stapjes kan blijven nemen om zo mijn droom neer te zetten.

Na onze twee gesprekken ging ik steeds meteen Live op Facebook met een verfriste energie. Zin om mijn situatie met beide handen aan te pakken en vol vertrouwen te communiceren naar mijn Facebookgroep. Dankjewel om het goud in mezelf weer te laten zien toen ik het zelf niet meer zag."

Martijn Holtes

www.martijnholtes.com

 

 

 

 

"Door met Cat te werken krijg je een nieuw en vaak ook beter perspectief op jouw verhaal. Cat weet snel de kern te vatten en van daaruit nieuwe ideeën te spiegelen."

Samantha Flissijn

www.alive-image.nl

 

 

 

 

Marja Godvliet

www.marjoy.nl

 

 

 

 

Aurélie Veltema

Event manager | Event promotion | Event organisation and advice (www.avue.nl)

 

Ik heb de coaching ervaren als superwaardevol. Vaak kijk je op een bepaalde manier naar je eigen kunnen en ervaringen. Het is heel waardevol als iemand je uit die 'bubbel' kan halen om anders naar je eventuele problemen en voortgang te laten kijken. Door jouw inzichten en kennis heb ik geleerd dat er meer is dan alleen mijn eigen stemmetje die vertelt hoe ik het wel of niet zou moeten doen. Vooral hoe jij net dat extra zetje kon geven om aan het werk te gaan i.p.v. vluchtgedrag te vertonen. 

"Ik heb Cat leren kennen dankzij een Online zichtbaarheidchallenge op Instagram. Hierin gaf zij heldere adviezen en praktische tips die ik direct kon toepassen op mijn eigen Instagram account. Ook na de challenge gaf Cat mij actief advies en feedback op mijn stories en content. We hadden elkaar op dit moment nog niet gesproken en ik was blij verrast met deze positieve feedback en haar follow up. We hebben inmiddels nader kennis gemaakt en ik vind Cat een bijzonder persoon die heel veel kennis heeft en deelt. Ze heeft een heldere toon en is oprecht geïnteresseerd in de persoon en hoe zij jou verder kan helpen. Een heel waardevol contact voor mij!"

Dennis Nolte

Programmamaker SDG ToerMee, Procesontwerper en begeleider, social designer, spreker en docent

www.spoorvanvernieuwing.nl

www.toermee.nl

"Als Cateleine in je team deelneemt heb je meer dan een communicatiespecialist. Cat denkt actief mee op alle facetten van een veranderproces en wacht niet met uitvoering.

Zij is creatief met oplossingen, durft zelf kwetsbaar te zijn, grenzen aan te geven, vooral ook als het even niet uitkomt.

Cat kan zich goed in anderen verplaatsen en hen een goede spiegel voorhouden. Deze eigenschappen werken als smeerolie voor (verander)trajecten".

Lonneke Kik en Chantal van Kempen

Ondernemen met ballen

www.ondernemenmetballen.nl

"We vonden het heel fijn dat we echt met al onze vragen bij je terecht konden. Het was een fijne band met vertrouwen, oprechte interesse en gevoel dat je het beste voor ons wilt.

Door de sessies is helder geworden waarom we doen wat we doen en waar onze kracht ligt. Ook het deel waar we elkaar dan vinden. We hebben echt ons verhaal inzichtelijk gekregen en dat staat nu. En we kunnen dat nu makkelijk delen met anderen.

Zelf waren we hier niet uitgekomen denk ik. De opdrachten vond ik zelf fijn. Dat zorgde dat we meer gingen ‘doen’.  Ook al was het niet altijd even makkelijk 😉"

Lieuwe Terpstra

Ingenieur | Consultant Sales en Marketing | Trainer | Mentor | Docent, Dijkstra Agrimarketing, Waarde in Praktijk

"Cateleine heeft een scherpe analyse hoe je je als ZZP' er kunt positioneren. Zij neemt je opleiding als vertrekpunt en gaat dan analyseren wat je daar bij bedrijven mee kunt doen en hebt gedaan. Ze is daarin creatief en weet dat tekstueel goed neer te zetten. Een intelligente vrouw die een aantal stappen vooruit kan denken. Bovendien is zij een excellente fotograaf. Mijn succes bij Linkedin heb ik aan haar te danken."

Bart van den Bosch

Energieadviseur | webdesigner

"Cat heeft me uitstekend geholpen om meer zichtbaar te zijn met mijn bedrijf. En Bosch Webdesign beter te promoten. Ze nam ruim de tijd om een mooie en sprekende profielfoto te maken. Ze heeft me geholpen om mijn website te verbeteren en mijn verhaal goed te vertellen. Ik krijg de laatste tijd opeens veel meer klanten en de hulp van Cat heeft daar zeker iets mee te maken."

Irene van Gent

Writer, inspirator, public speaker, connector. Live the life your are supposed to live

www.irenevangent.nl

"Cat is mijn editor geweest bij het maken van mijn tweede boek, Geluk in 8 koppen thee. Ik heb Cat ervaren als een gepassioneerde editor die echt mee denkt over het creëren van het beste boek. Ze is kritisch en geeft duidelijke feedback en heeft daarnaast een passie om het boek ook echt goed in de markt te zetten. Ik heb de samenwerking met Cat als heel plezierig ervaren. Vooral het onderlinge overleg en het leren van hoe het proces van het uitgeven van een boek werkt."

Cindy Ritmeester

Mindfulness Coach voor Vrouwelijke Professionals - Schrijver - Spreker

www.naturalsoul.nl

"Cateleine komt met creatieve en
verfrissende ideeën! Zowel voor mijn personal branding als marketing wist ze elke keer de essentie van mijn boodschap samen te vatten. Ook gaf ze praktische tips die mij enorm inspireerden om nieuwe stappen vooruit te zetten en mezelf te laten zien als ondernemer."