Mijn podcasts luisteren?

De Cat Colnot podcast

In 2016 was ik regelmatig te gast in de podcasts van collega ondernemer en vriendin Angele Bakker. Zelf wilde ik best een podcast beginnen, maar ik bleef hangen in gepieker over waar het over moest gaan. Angele is nogal van de hands-on aanpak, die spelde mij een microfoontje op en stelde me een (lastige) vraag en weg was ik. Zonder het te merken hadden we ineens 8 podcasts samen opgenomen. Zonder allerlei gedoe en opgeworpen drempels.

Start before you ready. Een heerlijke aanpak als je last hebt van een innerlijke criticus die als 'mission for life' heeft om jou tegen te houden in alles wat je maar wilt gaan delen met de wereld.

Voordat mijn innerlijke criticus de kans krijgt heb ik nu zelf een podcast serie gestart, met de super originele titel De Cat Colnot Podcast (want why not?). Ik deel daarin mijn gedachtenkronkels, inzichten en avonturen. Ik zeg lekker vaak eh, want dan ben ik aan het nadenken. En ik deel veel over mezelf. Yes, ik ga met de billen bloot. Over angsten, gekke ideeën, over pittige dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt. Ik ga all out. Veerkracht, je rijk voelen, mindset, zelfvertrouwen, angsten...avonturen in je uppie...leven met leukemie. Komt allemaal aan bod.

Wekelijks komen er nieuwe podcasts bij die je op Soundcloud, Spotify en I-tunes kunt luisteren.

Ik heb deze podcasts vooral gemaakt met de gedachte dat mijn 'jongere ik' er misschien iets aan had kunnen hebben. Als ik er 1 iemand blij mee maak (exclusief mijzelf) ben ik al hartstikke blij. Maar laat me vooral weten wat je ervan vindt...en over welk onderwerp je mij wel wilt horen in mijn podcast.

 

P.s. uiteraard wissel ik mijn eigen 'geouwehoer' graag af met het 'geouwehoer' van een ander. Mocht je het leuk vinden om te gast te zijn, laat me weten.

Ook te beluisteren op Spotify

Klik hier om op I-tunes te beluisteren

Liken & abonneren he?

& Stay tuned voor meer afleveringen!