IMG_4610

Wie denk ik wel niet dat ik ben? En waarom zou ik jou goed kunnen helpen? 

 

Multipotentialite/ Multi Passionate 

Mijn kracht ligt in het combineren van al mijn kennis en ervaring om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met wat jij nodig hebt.

Mijn kennis en ervaring is nogal breed, zo lijkt het. Maar dat is niet zo, het gaat eigenlijk allemaal over storytelling. Over jouw verhaal en hoe en waar dat het beste verteld kan worden.

Dramaturg / Film- en tv wetenschapper

Als dramaturg, film- en televisie wetenschapper weet ik alles over hoe je een verhaal kunt vertellen en verbeelden. Tijdens mijn studie Algemene Letteren volgde ik veel literatuur vakken en las ik veel boeken. Daardoor weet ik hoe je verhaal opbouwt en zorgt dat het blijft boeien.

Boekverkoper / Boekeditor

Als voormalig boekverkoper weet ik ook hoe je een verhaal verkoopt. Ik heb in totaal 5 jaar in diverse boekhandels gewerkt. Bij Scheltema, De Slegte, De Standaard Boekhandel, een kinderboekhandel en diverse kantoor/boekhandels. Naast boeken verkopen heb ik als editor aan 12 boeken mogen meewerken, van oa. Esther Jacobs, Irene van Gent, Barbara van Benthem Jutting, Janne Willems en Jeroen Koomen.  Daarbij heb ik me vooral gericht op het bovenhalen van de essentie van het verhaal dat de schrijver wilde vertellen.

Blogger

Als blogger (sinds 2005) van de succesvolle blogplatform De Rijke Meisjes heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van teksten en bloggen. Het blog van De Rijke Meisjes gaat over rijkdom, ondernemen en geluk. Ik interview onder andere inspirerende ondernemers over wat hen rijk maakt. Succesvolle blogs schrijven en interviewen is voor mij inmiddels gesneden koek. Ik schrijf ook over diverse andere onderwerpen en heb al voor tientallen websites teksten geschreven. Ik help ondernemers graag met het optimalisering van hun blogs en andere content.

Fotograaf

Omdat ik ook gewerkt heb bij een fotopersbureau en al jaren fotografeer, heb ik veel ervaring met het inzetten van fotografie voor personal branding en social media. Ook ben ik een tijdje webdesigner geweest en houd ik van het ontwerpen van creatieve content voor social media. Als ik zou moeten kiezen tussen tekstschrijven en beeld maken zou ik niet kunnen kiezen. Voor mij zijn die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Social media manager

Op social media ben ik al vanaf het eerste uur actief, maar ik volgde ook allerlei trainingen om mijn kennis van de diverse social media platformen te vergroten. Samen met Martijn Holtes van MountainPeaks heb ik twee jaar als social media strateeg en content creator gewerkt voor grote en middelgrote bedrijven.

Instagram kenner

Mijn favoriete platform is Instagram.
Instagram brengt mijn liefde voor verhalen (storytelling), personal branding, fotografie en social media perfect samen. Daarom help ik ondernemers het liefst om hun verhaal via Instagram te vertellen.

Ik geloof dat iedere ondernemer een bepaalde rijkdom of 'bliss' heeft die gedeeld mag worden met de wereld. Ik wil ondernemers uitdagen en helpen om zichzelf en hun rijkdom te laten zien. Wat maakt jou rijk en wat heb jij te delen? Ik ontdek het graag samen met jou.

Kan ik jou helpen om jouw goud te vinden?

Heb je vragen? Mail me.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.