Podcast samenwerkingen

Ik interview graag andere ondernemers, maar ik ben ook regelmatig te gast in de podcast van anderen. En ik heb samen met Angele Bakker in het verleden al een serie podcasts opgenomen. 

Rijkdom en overvloed, zo vaak wordt dat gekoppeld aan geld en materie. Maar het is zoveel groter dan dat. Hoe mooi zou het zijn als we dat ons weer meer of vaker zouden herinneren?
Cat en Marike onderzoeken in een mooi gesprek het grotere gebied van rijkdom en overvloed, en hoe dat samenhangt met Veerkracht.

Een klein voorproefje van Cats wijsheid: Bij veerkracht denk ik gelijk aan deze quote die jaren op mijn prikbord hing. “Wees bij tegenslag buigzaam als bamboe”. Meeveren met wat er is op dat moment en erop vertrouwen dat het leven voor jou is en niet tegen jou. Hoe lastig een situatie soms ook lijkt, er zitten altijd mooie lessen in. Dat je je dat realiseert is voor mij veerkracht. Je kunt altijd terug naar de rijkdom en dankbaarheid.

Cat deelt op haar pagina alle mooie activiteiten die ze onderneemt, en dat is niet weinig dus ga vooral nog naar meer van haar luisteren als je wilt. En ze verrast je met niet 1 maar zelfs 2 gulle giften!

Erik Kuperus - De Dag dat alles anders werd

Cat hoorde in 2005 dat ze bloedkanker had, ze stroopte haar mouwen op werd behandeld en ging door. In de jaren die volgden gebeurde er nog heel veel andere dingen die op zichzelf ook allemaal een aflevering van deze podcast zouden kunnen opleveren. En Cat? Zolang er heftige shit aan de hand is, blijft ze staan, zoekt ze de les en gaat door. “wat kan je anders?” zegt ze. Er is ook een andere kant, de Cat die bang is voor zaken die helemaal niet zo spannend zijn. Daarover hebben we het gehad en over vriendschap. Of maatjes. Over er zijn voor iemand anders en anderen wel of niet toelaten, over haar bijzondere vriendschap met de drummer van haar favoriete band (Micheal Franti and spearhead) en over nog veel meer. In een moordend tempo. En af en toe een dropje. In deze nieuwe aflevering van “De Dag Dat Alles Anders Werd”

Wil je samen met Cat goudzoeken? https://www.catcolnot.com/

De Dag Dat Alles Anders Werd, wordt gemaakt door Erik Kuperus

Wil jij over jouw dag praten neem dan hoor ik dat graag via erik@ergensvoorstaan.nl

Winny Bos - Doodnormaal podcast

Iemand is niet van jou, maar van zichzelf en daarom kan je hem of haar niet kwijtraken of verliezen, vindt Cat. Natuurlijk kun je iemand wel missen. Je hebt mazzel als je met elkaar mag oplopen op je levenspad en leerzame momenten met elkaar mag hebben. Cat heeft veel gekoesterde mensen zien vertrekken, maar is vooral dankbaar dat ze hen kent en voelt nog steeds de verbinding.

Cat Colnot helpt creatieve ambitieuze ondernemers om hun goud te vinden en dat om te smelten tot een waardevol verhaal, waarmee ze verbinding, en een positieve impact op de wereld kunnen maken.

Jantine Tonjes - Caregiver Podcast

In deze podcast heb ik Cat Colnot geïnterviewd. Zij heeft een indrukwekkend verhaal over haar chronische leukemie. Hoe ze daar mee om gaat en daar een weg in heeft gevonden. Heel boeiend is heel haar authentieke weg die zij daarin heeft gevonden.Zij is ook mantelzorger, zonder dat zij door had dat zij dit is. Luister naar haar verhaal en hoe dit mogelijk is. Veel mensen zijn mantelzorger zonder dat ze beseffen dat ze dit zijn.

Simone De Jongh

Yes vandaag mocht ik Cat Colnot interviewen. Zij heeft me geïnspireerd om mijn eigen podcast kanaal te starten!

Wat ze doet en wie ze is!? Erg veel luister plezier.

Mariska Bosch - Inspire2teach

In deze podcast interview ik Cat Colnot.
Cat is ondernemer, verhalenverteller, maar bovenal goudzoeker. Cat vindt het tof om met mensen in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar hun goud. Wat is jouw kennis? Wat zijn jouw inzichten, jouw verhaal en de rijkdom die je in je hebt?
Cat gelooft dat ieder mens al veel in zich heeft. Het is een uitdaging om de rode draad in je leven te ontdekken en zichtbaar te maken. Ze helpt o.a. ondernemers hun verhalen te vertalen naar content voor social media.
Ik ken Cat al een tijd en ben onder de indruk van haar veerkracht. Ze heeft ontzettend veel mooie en moeilijke ervaringen en ik vroeg me af wat haar geheim is. Hoe houd je je staande als het echte ineens voor de deur staat?
We praten over inspirerende boeken, of je veerkrachtiger kunt worden en zo ja, wat kan je daarbij helpen? We hebben het over de innerlijke criticus, omgaan met de pijn die bij het leven hoort en nog veel meer!

Jeanet Bathoorn - De Vrijheidsondernemersshow

In aflevering 140 praat ik met en coach ik Cat Colnot over haar bedrijf, haar aanbod en vooral over haar geld archetypes en geldpatronen. Ze is eigenlijk een beetje bang voor geld.

Irene en ik praten over schijt hebben aan de wereld en helemaal doen wat jij wil. En dus ook op social media niet doen wat het beste zou moeten zijn volgens de regels, maar alleen jouw authentieke verhaal vertellen. Welk goud heb jij in handen dat je op jouw manier met je wereld kunnen delen? Hoe vertel je het beste jou eigen verhaal en welke uitingen passen het beste bij jou? Om je eigen weg te volgen wil je verbinden met mensen die het beste bij je passen. Door jouw authentieke verhaal te delen vind je die mensen en bouw je samen aan wat jij belangrijk vindt.

Wat is storytelling? Waarom is storytelling belangrijk? Maar vooral hoe pak je dit aan? In deze aflevering geeft Cat Colnot uitleg over Storytelling. In deze podcast krijg je praktische tips hoe jij storytelling in kunt zetten als ondernemer en waar je dan rekening mee dient te houden.

Alle links en tools die genoemd worden in deze aflevering, vindt je terug op The Marketing Factory. En laat me vooral ook weten wat je vindt van deze podcast door een review achter te laten.

 

In haar 20-jarige carrière heeft ir. Sandra Poelman van Glowingplaces meerdere succesvolle gebieds- en gebouwtransformaties geïnitieerd en samen met velen tot wasdom gebracht. Denk aan Strijp-S en Marienhage. Het is haar misse om hopeloze plekken te transformeren tot hotspots en verpauperde stadsharten weer te laten bonken.

In haar podcast interviewt ze mensen uit het werkveld over de kansen en obstakels die er op dat pad liggen.

 

De VIBE in actie podcast - Angele Bakker

Eens in de zoveel tijd gaat Angèle Bakker met mij in het kader van VIBE in ACTIE in gesprek over wat ons als ondernemende vrouwen bezig houdt. We praten over waarom we doen wat we doen, welke obstakels we op ons pad tegenkomen, welke lifehacks we uitproberen om ons leven makkelijker en overzichtelijker te maken en over de rode draad in ons leven.

Angèle en ik filosoferen en praten over wat er op ons pad komt. Dingen die we als ondernemer tegenkomen. Onze podcasts zijn te beluisteren op I-tunes , Spotify en Hearthis.

Video interviews over je vibe volgen in crisistijd – met Cat Colnot.

Hoe anders reageert een ieder op een crisis situatie. De één schiet in de angst en de ander in de actie. Weer een ander geniet van de ruimte die er ontstaat. Angele onderzoekt hoe hoe mensen, met name ondernemers, reageren op deze crisis. Wat haalt het naar boven, wat kunnen we er van leren en wat gaan we anders doen?

Vibe in actie 003: Over actie, doelen en op je pad blijven en nog veel meer.

Angèle en ik in gesprek over marketing en hoe belangrijk het is om de marketing manieren en methoden te gebruiken die bij jou passen.

Marketing gaat veranderen, het schreeuwend je product verkopen werkt niet meer. Het gaat veel meer over elkaar gunnen, zodat het klopt bij jouw manier van zaken doen. Toch zijn er nog steeds manieren die blijken te werken… Maar wil je daarin meegaan of creëer jij je eigen manier?

Vibe in actie 018: Over marketing vanuit jezelf

Angèle en ik in gesprek over marketing en hoe belangrijk het is om de marketing manieren en methoden te gebruiken die bij jou passen.

Marketing gaat veranderen, het schreeuwend je product verkopen werkt niet meer. Het gaat veel meer over elkaar gunnen, zodat het klopt bij jouw manier van zaken doen. Toch zijn er nog steeds manieren die blijken te werken… Maar wil je daarin meegaan of creëer jij je eigen manier?

Vibe in actie 022: Terugkijken op het jaar 2017

Soms is het goed om even terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd in je leven. Angele en ik blikken terug op 2017.

Vibe in actie 023: Vooruitblikken op 2018

Wij zijn allebei niet zo'n enorme planners. Toch kijken we vooruit op 2018 en spreken we onze dromen en wensen uit.

Vibe in actie 019: Over de rode draad in je leven

Angèle en ik in gesprek over de rode draad in je leven en hoe je deze ontdekt.

Ik vertel over de workshop Soulful Storytelling van Eva Kaldenbach die ik volgde. Je kunt door terug te kijken naar wat je altijd al leuk hebt gevonden, ontdekken wat jouw rode draad is. Wat is de gemene deler van alle dingen die je in je leven deed? Hier praten we verder over.

Vibe in actie 026: Over moeiteloosheid

In gesprek over negatieve gevoelens, wat mogen we niet van onszelf. Waarom blijven we zoeken? Wat doe je moeiteloos en gaat je heel makkelijk af.
Hoe belangrijk is het om stil te staan en even terug te kijken. De focus op wat er wel is en hier dankbaar voor te zijn.