Podcast samenwerkingen

Naast mijn eigen podcast kanaal, heb ik samen met Angele Bakker in het verleden al een serie podcasts opgenomen. Daarnaast ben ik te gast in verschillende podcasts. Je kunt deze hier beluisteren.

Irene en ik praten over schijt hebben aan de wereld en helemaal doen wat jij wil. En dus ook op social media niet doen wat het beste zou moeten zijn volgens de regels, maar alleen jouw authentieke verhaal vertellen. Welk goud heb jij in handen dat je op jouw manier met je wereld kunnen delen? Hoe vertel je het beste jou eigen verhaal en welke uitingen passen het beste bij jou? Om je eigen weg te volgen wil je verbinden met mensen die het beste bij je passen. Door jouw authentieke verhaal te delen vind je die mensen en bouw je samen aan wat jij belangrijk vindt.

Wat is storytelling? Waarom is storytelling belangrijk? Maar vooral hoe pak je dit aan? In deze aflevering geeft Cat Colnot uitleg over Storytelling. In deze podcast krijg je praktische tips hoe jij storytelling in kunt zetten als ondernemer en waar je dan rekening mee dient te houden.

Alle links en tools die genoemd worden in deze aflevering, vindt je terug op The Marketing Factory. En laat me vooral ook weten wat je vindt van deze podcast door een review achter te laten.

 

In haar 20-jarige carrière heeft ir. Sandra Poelman van Glowingplaces meerdere succesvolle gebieds- en gebouwtransformaties geïnitieerd en samen met velen tot wasdom gebracht. Denk aan Strijp-S en Marienhage. Het is haar misse om hopeloze plekken te transformeren tot hotspots en verpauperde stadsharten weer te laten bonken.

In haar podcast interviewt ze mensen uit het werkveld over de kansen en obstakels die er op dat pad liggen.

 

De VIBE in actie podcast - Angele Bakker

Eens in de zoveel tijd gaat Angèle Bakker met mij in het kader van VIBE in ACTIE in gesprek over wat ons als ondernemende vrouwen bezig houdt. We praten over waarom we doen wat we doen, welke obstakels we op ons pad tegenkomen, welke lifehacks we uitproberen om ons leven makkelijker en overzichtelijker te maken en over de rode draad in ons leven.

Angèle en ik filosoferen en praten over wat er op ons pad komt. Dingen die we als ondernemer tegenkomen. Onze podcasts zijn te beluisteren op I-tunes , Spotify en Hearthis.

Video interviews over je vibe volgen in crisistijd – met Cat Colnot.

Hoe anders reageert een ieder op een crisis situatie. De één schiet in de angst en de ander in de actie. Weer een ander geniet van de ruimte die er ontstaat. Angele onderzoekt hoe hoe mensen, met name ondernemers, reageren op deze crisis. Wat haalt het naar boven, wat kunnen we er van leren en wat gaan we anders doen?

Vibe in Actie 045: over marketing volgens de regels of volgens jouw echte jij.

Vibe in Actie podcast waarin Angele Bakker met mij in gesprek gaat over marketing vanuit jezelf.

Wanneer voel jij jezelf succesvol? Doe jij wat je echt wilt? Marketing werkt als JIJ het doet!
Op social media werken de berichten het beste als je ze neemt vanuit jouw echte jij.

En soms gaat het niet zo snel als je wilt en is het belangrijk om even terug te kijken.

Soms moet je even terug, even niks doen, dankbaar zijn om wat er allemaal WEL is.

 

Vibe in actie 003: Over actie, doelen en op je pad blijven en nog veel meer.

Angèle en ik in gesprek over marketing en hoe belangrijk het is om de marketing manieren en methoden te gebruiken die bij jou passen.

Marketing gaat veranderen, het schreeuwend je product verkopen werkt niet meer. Het gaat veel meer over elkaar gunnen, zodat het klopt bij jouw manier van zaken doen. Toch zijn er nog steeds manieren die blijken te werken… Maar wil je daarin meegaan of creëer jij je eigen manier?

Vibe in actie 017: Over focus

Angèle en ik in gesprek over hoe je zorgt voor minder afleiding en meer focus. Herken je dat dat je afgeleid wordt door Social Media, email, pushberichten en allerlei andere zaken? Het is tegenwoordig lastig om gefocust te werken. We praten over hoe wij hiermee omgaan.

Vibe in actie 018: Over marketing vanuit jezelf

Angèle en ik in gesprek over marketing en hoe belangrijk het is om de marketing manieren en methoden te gebruiken die bij jou passen.

Marketing gaat veranderen, het schreeuwend je product verkopen werkt niet meer. Het gaat veel meer over elkaar gunnen, zodat het klopt bij jouw manier van zaken doen. Toch zijn er nog steeds manieren die blijken te werken… Maar wil je daarin meegaan of creëer jij je eigen manier?

Vibe in actie 022: Terugkijken op het jaar 2017

Soms is het goed om even terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd in je leven. Angele en ik blikken terug op 2017.

Vibe in actie 023: Vooruitblikken op 2018

Wij zijn allebei niet zo'n enorme planners. Toch kijken we vooruit op 2018 en spreken we onze dromen en wensen uit.

Vibe in actie 019: Over de rode draad in je leven

Angèle en ik in gesprek over de rode draad in je leven en hoe je deze ontdekt.

Ik vertel over de workshop Soulful Storytelling van Eva Kaldenbach die ik volgde. Je kunt door terug te kijken naar wat je altijd al leuk hebt gevonden, ontdekken wat jouw rode draad is. Wat is de gemene deler van alle dingen die je in je leven deed? Hier praten we verder over.

Vibe in actie 024: Over verkopen zonder jezelf te verliezen

Over hoe kun je verkopen, zonder jezelf te verliezen. Angele vraagt aan mij hoe ze kan leren verkopen. Want ze ziet dat bepaalde marketingtechnieken wel degelijk werken.

Vibe in actie 025: Over leven met aandacht

Via Storytel luisteren Angele en ik naar Mindgym, we praten in deze podcast over het boek Mindgym en leven in aandacht. Met meer focus leven, mediteren, lummeltijd inlassen, streven naar geluk, leven in het nu en nog veel meer.

Vibe in actie 026: Over moeiteloosheid

In gesprek over negatieve gevoelens, wat mogen we niet van onszelf. Waarom blijven we zoeken? Wat doe je moeiteloos en gaat je heel makkelijk af.
Hoe belangrijk is het om stil te staan en even terug te kijken. De focus op wat er wel is en hier dankbaar voor te zijn.

Vibe in actie 030: Over hoe je keuzes maakt en authentiek in je business blijft

In gesprek over keuze stress, antwoorden willen en altijd iets anders willen dan je hebt. Maar ook over hoe je blijf je authentiek in je business, wat doe je wel en wat niet?