Ontdek het goud in jou

Ik ben er sinds een tijdje achter, maar ik kon het nog niet verwoorden voor mezelf.  Wat ik eigenlijk het liefste wil doen voor mijn klanten. Ik durfde het ook niet toe te geven, want er zit een vooroordeel op. Ik ben namelijk een golddigger.

Golddigger? Yup. Het is mijn missie om het goud in jou naar boven te halen

Zelf heb je niet altijd door hoe waardevol jouw kennis, jouw verhalen, jouw inzichten, dat wat jij te bieden hebt voor anderen kan zijn. Je vindt het vanzelfsprekend. 'Ach dat kan toch iedereen', 'wie zit daar nou op te wachten', 'dat is toch niets bijzonders'.... Maar wat voor jou misschien de normaalste zaak van de wereld is, je kunt nu eenmaal goed luisteren, je bent goed in mensen motiveren, je hebt talent om dingen mooier te maken, je bent nu eenmaal goed georganiseerd, je hebt altijd al van getallen gehouden, je hebt een prettige stem, je hebt nu veel meegemaakt in je leven en weet altijd weer op je pootjes terecht te komen, is voor een ander heel speciaal. Niet iedereen beschikt over dezelfde kennis, talenten en inzichten. Door deze te delen met anderen, wordt iedereen een stukje wijzer. En de wereld misschien wel een stukje mooier. Het is jouw goud! Hetgeen jou rijk maakt.

Misschien weet je nu nog niet precies wat jou dan uniek maakt, wat special gift is. Ik help je graag met goud zoeken. We graven net zo lang tot we het vinden.

Delen is vermenigvuldigen

Maar als je het eenmaal gevonden hebt, of je weet al een tijdje wat jouw bliss is. Dan komt het belangrijkste: Hou je gifts, je kennis, je connecties en je goud niet voor jezelf.
Geef het weg. Zoveel als je kunt. Want er is genoeg. En ja, daar zit de wereld op te wachten.

Hoe deel je jouw goud?

Volgende 'dilemma' wellicht: Hoe geef je dat goud weg dan?

Nou door het in een vorm te gieten, er een verhaal van te maken....Content te creëren.

En hoe deel je die content dan?

Via een blog, vlog, op een podium, in een fotostory, op een kistje op de markt, in een kring op een verjaardag, via een podcast, door het te laten zien en horen in ieder geval.

Van waarde zijn

Hoe weet je of dat verhaal waardevol is voor de ander?

Dat weet je niet. En dat is ook niet aan jou om te bepalen. Dat bepaalt de ontvanger. en de ene keer hecht jouw ontvanger er meer waarde aan dan de andere keer. En dat is oke. Dat moet jou niet weerhouden om het toch te delen. Soms vallen kwartjes pas, dagen, weken, maanden of jaren later. Zaadjes komen nu eenmaal niet in een dag uit. Maar als je niet zaait, zal je nooit oogsten.

Wat is jouw goud?

Dus durf op zoek te gaan naar jouw goud. Check eens bij mensen in je omgeving, vrienden, collega's, collega-ondernemers wat zij denken dat jouw goud is. Het gaat je zoveel opleveren als jij jouw gift met anderen deelt en zij hun goud met jou delen. Stel je voor hoe rijk we kunnen worden als we ons niet meer verschuilen achter de angst om te delen, om te gaan staan voor wat we te bieden hebben. Door onze verhalen te vertellen aan wie het maar wil horen. Want delen is vermenigvuldigen.

Wat maakt jou rijk? Wat is jouw goud?

Hulp nodig met zoeken? Laat me weten. Ik denk graag met je mee. Klik hier om een zoomcall te boeken.

Geef een reactie