Hoe chronische leukemie mij de kracht gaf om ondernemer te worden en waarom ik mij superrijk voel

Cat Colnot

Nee, ik ga geen zielig verhaal houden over kanker en hoe erg het is dat ik al 14 jaar met chronische leukemie moet dealen. Want zo zie ik dat nu eenmaal niet.

Ik ben geen mietje, maar ik ga er eerlijk over zijn: zo lang al chronische ziek zijn is hartstikke pittig. De chemopillen hebben ervoor gezorgd dat ik 40 kilo te zwaar ben en heel veel liters vocht vast houdt. Ik voel me meestal net een olifant. Gelukkig zijn dat hartstikke toffe dieren. Dat scheelt.

De chemopillen die ik moet slikken om te overleven zorgen voor heftige stemmings- en energiewisselingen en voor nog veel meer ellende die ik je zal besparen. Ik ben realistisch, maar ik zie de dingen eigenlijk altijd van de positieve kant. En dat heb ik altijd gedaan. Toen ik de diagnose kreeg moest ik de huisarts troosten, en ‘s avonds, toen het tot me doordrong, was ik vooral dolblij dat ik geen diabetes (of iets dergelijks had), want een naald in mijn eigen bil steken leek me hel.

En daarbij ben ik elke dag dankbaar dat ik nog op deze planeet rond mag lopen. Hoe cool is dat? Ik krijg gewoon nog een kans. Mazzelaar dat ik ben.

Ik ben nog best lang in mijn comfortzone blijven hangen, terwijl mijn hele hebben en houwen zei dat ik mijn hart moest gaan volgen. Maar uiteindelijk ben ervoor gegaan.

Ik ben ondernemer geworden! Hoppa, van de hoge duikplank. Omdat ik geen tijd meer wil verspillen. Het is tijd. En ik heb een missie.

En niet zomaar een.

Mijn missie

Ik wil ondernemende mensen helpen om hun rijkdom aan de wereld te laten zien. En zich rijk te voelen. En dat gaat niet (alleen) over geld.

Het gaat over doen wat je het liefste doet, daar heel veel mensen mee kunnen helpen en daar dan je geld mee verdienen. Door te doen wat je het liefste doet en hoe je dat het liefste doet voel je je al rijk. Als je er dan ook nog geld mee kunt verdienen wordt het helemaal mooi. Ik geloof echt dat dit voor IEDEREEN is weggelegd.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Als je weet wat je te bieden hebt en van waarde bent voor de ander dan word je vanzelf rijk (in de breedste zin van het woord).

Ik mag dus nu de hele dag doen wat ik het liefste doe, heb meer energie dan ooit en ben happy met mijn leven. En wat denk je dat dat met mijn gezondheid doet? Precies….ik voel me totaal niet ziek.

Wat is jouw rijkdom?

Het lijkt me fantastisch om samen met jou op zoek te gaan naar die rijkdom en jou te laten zien en ervaren wat echte rijkdom is.

Want wat is voor jou rijkdom? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? En hoe ver is dat af van waar je nu staat?

Geef een reactie