Wat zeggen klanten over mij?

Marja Godvliet

www.marjoy.nl

 

 

 

 

Aurélie Veltema

Event manager | Event promotion | Event organisation and advice (www.avue.nl)

 

"Ik heb Cat leren kennen dankzij een Online zichtbaarheidchallenge op Instagram. Hierin gaf zij heldere adviezen en praktische tips die ik direct kon toepassen op mijn eigen Instagram account. Ook na de challenge gaf Cat mij actief advies en feedback op mijn stories en content. We hadden elkaar op dit moment nog niet gesproken en ik was blij verrast met deze positieve feedback en haar follow up. We hebben inmiddels nader kennis gemaakt en ik vind Cat een bijzonder persoon die heel veel kennis heeft en deelt. Ze heeft een heldere toon en is oprecht geïnteresseerd in de persoon en hoe zij jou verder kan helpen. Een heel waardevol contact voor mij!"

Dennis Nolte

Programmamaker SDG ToerMee, Procesontwerper en begeleider, social designer, spreker en docent

"Als Cateleine in je team deelneemt heb je meer dan een communicatiespecialist. Cat denkt actief mee op alle facetten van een veranderproces en wacht niet met uitvoering. Zij is creatief met oplossingen, durft zelf kwetsbaar te zijn, grenzen aan te geven, vooral ook als het even niet uitkomt. Cat kan zich goed in anderen verplaatsen en hen een goede spiegel voorhouden. Deze eigenschappen werken als smeerolie voor (verander)trajecten".

Lonneke Kik en Chantal van Kempen

Ondernemen met ballen (www.ondernemenmetballen.nl)

"We vonden het heel fijn dat we echt met al onze vragen bij je terecht konden. Het was een fijne band met vertrouwen, oprechte interesse en gevoel dat je het beste voor ons wilt. Door de sessies is helder geworden waarom we doen wat we doen en waar onze kracht ligt. Ook het deel waar we elkaar dan vinden. We hebben echt ons verhaal inzichtelijk gekregen en dat staat nu. En we kunnen dat nu makkelijk delen met anderen.Zelf waren we hier niet uitgekomen denk ik. De opdrachten vond ik zelf fijn. Dat zorgde dat we meer gingen ‘doen’.  Ook al was het niet altijd even makkelijk 😉"

Lieuwe Terpstra

Ingenieur | Consultant Sales en Marketing | Trainer | Mentor | Docent, Dijkstra Agrimarketing, Waarde in Praktijk

"Cateleine heeft een scherpe analyse hoe je je als ZZP' er kunt positioneren. Zij neemt je opleiding als vertrekpunt en gaat dan analyseren wat je daar bij bedrijven mee kunt doen en hebt gedaan. Ze is daarin creatief en weet dat tekstueel goed neer te zetten. Een intelligente vrouw die een aantal stappen vooruit kan denken. Bovendien is zij een excellente fotograaf. Mijn succes bij Linkedin heb ik aan haar te danken."

Annemarie van der Toorn

Begeleider van transities | Trainer | Lean | Servant Leadership | Management Drives (www.greenvelvet.nl)

"Als je zoekt naar iemand die zowel prachtige foto’s maakt als een vlotte pen heeft, dan ben je bij Cateleine aan het juiste adres.
Met een opgewekt humeur en een aangename relativerende humor, zorgt Cateleine ervoor dat je ontspannen voor de camera staat. Ze heeft de gave om je op je gemak te stellen en maakt daardoor precies de juiste foto.
Daarnaast heeft ze schrijftalent, een kritische blik en geeft ze je de nodige duwtjes in de juiste richting, om je website teksten of boek optimaal tot zijn recht te laten komen. Zonder haar professionele inbreng was mijn website niet zo prachtig geworden!"

Bart van den Bosch

Energieadviseur | webdesigner

"Cat heeft me uitstekend geholpen om meer zichtbaar te zijn met mijn bedrijf. En Bosch Webdesign beter te promoten. Ze nam ruim de tijd om een mooie en sprekende profielfoto te maken. Ze heeft me geholpen om mijn website te verbeteren en mijn verhaal goed te vertellen. Ik krijg de laatste tijd opeens veel meer klanten en de hulp van Cat heeft daar zeker iets mee te maken."

Irene van Gent

Writer, inspirator, public speaker, connector. Live the life your are supposed to live (www.irenevangent.nl)

"Cat is mijn editor geweest bij het maken van mijn tweede boek, Geluk in 8 koppen thee. Ik heb Cat ervaren als een gepassioneerde editor die echt mee denkt over het creëren van het beste boek. Ze is kritisch en geeft duidelijke feedback en heeft daarnaast een passie om het boek ook echt goed in de markt te zetten. Ik heb de samenwerking met Cat als heel plezierig ervaren. Vooral het onderlinge overleg en het leren van hoe het proces van het uitgeven van een boek werkt."

Cindy Ritmeester

Mindfulness Coach voor Vrouwelijke Professionals - Schrijver - Spreker (www.naturalsoul.nl)

"Cateleine komt met creatieve en
verfrissende ideeën! Zowel voor mijn personal branding als marketing wist ze elke keer de essentie van mijn boodschap samen te vatten. Ook gaf ze praktische tips die mij enorm inspireerden om nieuwe stappen vooruit te zetten en mezelf te laten zien als ondernemer."

Sabine de Groot

Eigenaar Fijn Zwanger (www.fijnzwanger.nl)

"Cat is een geweldige schrijver. Ze heeft mijn webteksten nagekeken en aangevuld waar nodig zodat het mooier en gezelliger te lezen was. Ik kan haar van harte aanbevelen voor al je opdrachten."

Frank Overgoor

Boekhouding en administratieadvies

"Cateleine is een deskundige in haar vakgebied.Van vele ontwikkelingen in de sociale media is ze op de hoogte. Vooral haar onafhankelijke en authentieke aanpak spreekt me zeer aan. Echt een sparringpartner!"