Webinars, Webinars, Webinars

Een poosje geleden wist vrijwel niemand nog wat "Zoom" was. Nu is het een opgave om iemand te vinden die nog nooit gezoomd heeft…Sinds corona zijn de tijden veranderd, en snel ook.

Waar het geven van webinars tot een poosje geleden nog iets was wat niet "mainstream" was, weet nu vrijwel iedereen wat het is. En weten ze het nog niet, dan gaat dit snel komen.

Dit is misschien wel de grootste kans voor jou en mij van deze tijd. Iets wat voor kort geleden nog apart of gek was, wordt nu mainstream.

 

Je hebt nu nog de mogelijkheid om deze "wave" te gaan pakken en de aankomende periode echt goed te worden in het geven van webinars.

Ik weet het vrij zeker, over een jaar (of 2) kijken we terug op vandaag waar we met zekerheid kunnen zeggen dat DIT het moment is geweest dat webinars mainstream is geworden en de ondernemers die deze kans hebben gepakt hebben hun hele business weten te transformeren.

 

Mijn businesscoach en inspiratiebron Eelco de Boer geeft al webinars vanaf 2008 (!), heeft er honderden gegeven, mogelijk wel meer dan 1000 en ik denk serieus dat hij 1 van de beste hierin is in de wereld. No joke.

En het bizarre is dat hij onlangs een persoonlijk record heeft verbroken qua resultaten met webinars. Yes, In "deze tijd".

 

Ik ben (net als Eelco) altijd enthousiast geweest over webinars maar mijn enthousiasme is nu 100x. Een echte ondernemer kan deze opportunity niet langer negeren. Mocht je ook maar een klein beetje de intentie hebben om webinars te gaan inzetten voor je bedrijf, dan raad ik je aan om deze pagina even te bekijken.

IMG_8145