Een van mijn beste aankopen ooit!

Met de nieuwe Bose headphone 700 haal je het maximale uit een koptelefoon. De meeste koptelefoons zijn voorzien van één niveau om de noise cancelling in te stellen. Met de Bose 700 headphone heb je de keuze uit elf verschillende niveaus om de noise cancelling in te stellen. Dit zorgt er voor dat je de noise cancelling kan aanpassen aan je omgeving. Bovendien is de hoofdtelefoon ook uitgerust met vier verschillende microfoons, dat je stem oppikt en isoleert terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt.

Het ongeëvenaarde microfoon systeem

De Bose Headphones 700 heeft een ongeëvenaard systeem met vier microfoons die je stem oppikken en isoleren terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt. Luister en klink als nooit tevoren. Zelfs in een rumoerige omgeving.

Google Assistent

De draadloze hoofdtelefoons zijn geoptimaliseerd voor de Google Assistent en kunnen eenvoudig worden ingesteld via de Bose Music-app. Druk op een knop op de rechteroorschelp om de spraakassistent te activeren.

 

Waarom maak ik reclame voor deze koptelefoon???

 

Geen herrie meer aan je hoofd. Wie wil dat nu niet? Ik kan me niet eens meer voorstellen hoe het leven was zonder mijn Bose 700. Ik zweer erbij. Als HSP'er kan je niet zonder.

En als muziekliefhebber ook niet trouwens. Laat ik nou beiden zijn. Bose for President. Echt.

Bose

 

SimpleSync

Zorgt ervoor dat je je Bose Noise Cancelling Headphones 700 of andere Bose Bluetooth producten kunt pairen met onze ECO2 Wi-Fi producten. Met Private Listening Mode kun je de Bose Headphones 700 onderdeel maken van een groep bestaande uit een Bose Soundbar 500 of 700 voor een persoonlijke luisterervaring. Met de "Complimentary mode" kun je ook een Bose Home Speaker groeperen met een Bose Soundlink Bluetooth speaker en ze muziek laten afspelen in perfecte synchronisatie.