Tekstschrijven en editing

Wat is content en creëer je dat? Hoe schrijf je een bio voor je website en je social media?

Ik help je met het vinden en schrijven van jouw authentieke verhaal en het maken van content voor je social media kanalen en je website. Bloggen, vloggen, e-books, cursussen. Kan allemaal.

Als editor en schrijver van (web)teksten heb ik hier superveel ervaring mee. Ik denk mee over de structuur van je tekst en help de rode draad boven te krijgen. Samen zorgen we ervoor dat wat jij wilt vertellen helder is.

"Kill your darlings"

 

Heb je een tekst of een editor nodig?

Neem even contact met me op ...

Mijn allerbeste blogtips vind je hier!

Wat mijn klanten van mijn werk als tekschrijver / editor vinden...

 

"Cat is een bevlogen en betrokken persoon. Het maakt niet uit waar je haar voor inhuurt, ze zet zich meer dan 100% in. Ze hielp mij met het (in zeer korte tijd) editten van mijn boek. Ze lette zowel op taal, zinsopbouw als ook op de structuur van het hele boek, dubbelingen, onduidelijkheden en gaf algemene feedback. Maar ze kan zoveel meer! Cat is creatief, leuk en veelzijdig. Een aanrader!"

Esther Jacobs

"Cat is mijn editor geweest bij het maken van mijn tweede boek, Geluk in 8 koppen thee. Ik heb Cat ervaren als een gepassioneerde editor die echt mee denkt over het creëren van het beste boek. Ze is kritisch en geeft duidelijke feedback en heeft daarnaast een passie om het boek ook echt goed in de markt te zetten.
Ik heb de samenwerking met Cat als heel plezierig ervaren. Vooral het onderlinge overleg en het leren van hoe het proces van het uitgeven van een boek werkt was erg prettig!"

Irene van Gent

"Cat heeft een aantal van mijn teksten en e-books geredigeerd. Ze is iemand die kritisch naar een tekst kijkt en opbouwende feedback geeft.
Wat mij heel erg aanspreekt is dat ze recht door zee is, ze zegt dingen zoals ze zijn in haar beleving. Daarbij geeft ze aanbevelingen hoe de tekst
nog krachtiger kan worden. Deze combinatie vond ik heel prettig. Verder denkt ze mee met de grote lijnen en is ze oprecht geïnteresseerd. Daarom beveel ik haar van harte aan!"

Sebastiaan Herkemeij