Life Story Academy

There's no greater agony than an untold story stuck inside of you

- Maya Angelou -

Wat is jouw verhaal? 

Als ondernemer moet je jezelf laten zien. Als jij niet (online) zichtbaar bent kunnen klanten je niet vinden.

Je 'moet' je daarom bezig houden met marketing en social media. Berichten posten, stories maken, blogs schrijven en het liefst ook een succesvolle podcast hosten, spreken op diverse podia en regelmatig een event met boeiende inhoud organiseren.

Je voelt weerstand tegen het continu op social media moeten zijn. Je voelt weerstand tegen het elke keer weer verzinnen van nieuwe inspirerende content.

Je wil gewoon heel graag mensen helpen. Een echte connectie maken. Maar je bereikt niet de mensen voor wie je het doet.

Je wil focussen op wat je te bieden hebt en niet op dat dat verkocht moet worden. Je houdt niet van leuren voor klanten, van gelikte verkooppraatjes houden.

En je bent ook nog eens niet de enige ondernemer in de wereld. Alleen al in 2021 zijn er miljoenen ondernemers bijgekomen. Dus misschien voel je ook de noodzaak en de druk om jezelf te onderscheiden.

De moed zakt je soms echt in de schoenen. Je vraagt je af:
Waarom doe ik zoveel moeite en bereik ik niet de mensen die ik wil bereiken?

Want

Je weet dat je iets moois te brengen hebt. Je weet dat je heel veel mensen zou kunnen helpen. Je weet dat er markt is voor jouw aanbod.

Wat als het veel simpeler is dan jij denkt?

 • Als je start met wie jij bent en voor jij doet wat je doet?
 • Als je weet met welke Signature Story jij mensen kunt inspireren?
 • Als je weet wat jouw 'goud' is en hoe je jouw goud kunt inzetten?
 • Als je moeiteloos verhalen creeert omdat je weet wat jouw rode draad is?
 • Als je weet wat jouw kernwaarden zijn en jouw personal brand helder is?
 • Als je moeiteloos connect met jouw ideale klant omdat je precies weet wie dat is en wat diegene nodig heeft?
 • Als je oude verhalen over wie jij bent los kunt laten en jezelf als het ware opnieuw uitvindt?

Dit (en nog veel meer) leer je in de Life Story Academy.

Want het verhaal van jouw leven schrijf jij zelf.

Wat is de Life Story Academy?

De Life Story Academy is een plek waar jij aan de slag kunt met jouw verhaal. Je ontdekt wie jij bent, wie jij wil zijn en wat het verhaal is dat je jezelf en anderen vertelt.

Je kunt kiezen voor het hele aanbod samen met verdiepende masterclasses en praktische workshops + een inspirende community.

Je kunt ook diverse losse cursussen volgen.

Meer over de inhoud en het aanbod lees je hier.

 

Wat leer je in de Life Story Academy?

In de Life Story Academy leer je:

 • Een helder en authentiek ondernemersverhaal te creëren. Jouw Signature Story. Hiermee onderscheid jij jezelf van de massa.
 • Je leer jouw kernwaarden helder te krijgen waardoor je meer focus krijgt
 • Je oude verhalen en overtuigingen over jezelf los te laten. Een nieuw verhaal over jezelf, jouw onderneming en jouw toekomst ontstaat.
 • Een nieuw verhaal over geld te schrijven. We gaan serieus aan slag met thema's als eigenwaarde, money mindset en het bepalen van jouw waarde.
 • Wie jij bent en wat jouw personal brand is. Wat wil jij uitstralen en welke impact wil jij hebben?
 • Social media content voor een heel jaar te ontwikkelen in vorm van video, podcasts, blogs en Instagram stories.
 • Meer zelfvertrouwen te voelen. Door samen te brainstormen, je verhaal met anderen te delen, kom je tot inzichten die je niet voor mogelijk had gehouden. Je stijgt boven jezelf uit.
 • Een inspirerende en krachtige community met creatieve ambitieuze ondernemers zoals jij. Je wordt onderdeel van een nieuw netwerk waar je gelijkgestemde ondernemers vindt, met wie je inspiratie, motivatie en accountability deelt
 • Business Buddies for life. Accountability partners / cheerleaders / brainstormbuddies. Omdat je dit samen doet, creëer een hechte band.

 

Cursussen in de Life Story Academy

In de cursus Discover Your Story ga je op zoek naar de rode draad in jouw levensverhaal. Je ontdekt meer over jezelf, over wat jou drijft en wat jouw kernwaarden zijn.

In de cursus Reinvent Yourself leer je hoe je vandaag al in het leven van je dromen stapt door jezelf opnieuw uit te vinden en je dromen en doelen op een nieuwe manier te benaderen.

Template Discover Your Story
Reinvent 01

Bij elke cursus krijg je een podcast, video's, transcripten, opdrachten & livesessies.

Je kunt de kennis die ik deel op verschillende manieren tot je nemen. Iedereen leert anders. De een leest graag, de ander kijkt liever een video, luistert een audio tijdens het afwassen.

 

Masterclasses en workshops

Heb je altijd al een (e-)boek willen schrijven of jouw verhaal willen delen in content? Ik help je door middel van 1-op-1 coaching sessies dichter bij jouw verhaal te komen en dit te gaan (her)schrijven. Je kunt kiezen tussen Goudzoek sessies en Write Your Book sessies. Lees er hier meer over.