In mijn nieuwe studio appartement wordt geen gas geleverd. Dat zie je bij steeds meer woningen.

Als je dan toch moet overstappen op inductie, kies dan voor deze warm aanbevolen oven/combi. Het is even wennen om de juiste temperatuur voor je gerechten te vinden, maar als je er eenmaal ervaring mee hebt, dan is het echt fantastisch. De oven is echt briljant. Heerlijk knapperige pizza's en alles keurig gegaard.

Het AEG CIB6640ABM fornuis is voorzien van een inductiekookplaat en een hetelucht oven met stoomfunctie. Dit is fornuis heeft een strak en mooi design met uitstekende bakresultaten. In deze oven wordt de hetelucht gelijkmatig verdeeld door de Surround Cook functie. Door de stoomfunctie worden je broodjes, pizza’s nog knapperiger en de binnenkant nog smeuïger. De inductiekookplaat is ideaal want hij reageert zeer snel en wordt direct warm. Heb je geknoeid? Geen probleem, met een doekje veeg je het zo op want de kookplaat zelf blijft koel.

Deze kookplaat & oven is een topper. Je kunt hem bij Bol.com bestellen voor € 650,=.

Waarom promoot ik deze fornuis/oven combi?

Ik hou van koken. En van bakken. Ik zal nooit zo goed worden als de bakkers in Heel Holland Bakt, maar dankzij deze oven heb ik er in ieder geval wel lol in. Ik hou van dingen die makkelijk zijn, goed werken en mooi zijn. Dit exemplaar heeft wat dat betreft alles.