There's no greater agony than an untold story stuck inside of you

- Maya Angelou -

Life Story Academy

Voel je dat er meer voor je is weggelegd?

Voel je dat er iets in de weg staat van je grote geluk?

Voel je dat je bewust of onbewust wordt tegengehouden?

Heb je veel meegemaakt in je leven en voelt dat zwaar?

Ben je toe aan iets beters, groters en nieuws?

 

Het is tijd om een nieuw verhaal te creëren.
Een verhaal over: wie jij bent en wat er voor jou mogelijk is. Het is tijd om groot te dromen. En je dromen waar te maken.

Veel van ons hebben geleerd dat we onze dromen in toom moeten houden. We kregen te horen: “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. “Je moet hard werken voor je geld.”
“Het leven gaat nu eenmaal niet over rozen.” “Zorg dat iedereen je aardig vindt”.
Omdat we deze verhalen continue in onze omgeving hoorden zijn we gaan geloven dat we zo moeten leven.

Terwijl diep van binnen weet dat jij hier bent om iets groots neer te zetten. Je bent hier niet voor niets. En je mag wèl groot dromen. Je mag wèl ambitieus zijn. Natuurlijk mag je het volle licht pakken!

Het stemmetje dat zachtjes fluistert ‘is dit alles’? negeren we. We stoppen het diep weg en gaan gewoon door met het leven dat we kennen. ‘Ach ja, er moet nu eenmaal brood op de plank komen’. ‘Het kan niet elke dag feest zijn.’‘Als ik met pensioen ben ga ik wel mijn hart volgen’.

Langzaam maar zeker ga je jezelf steeds ongelukkiger voelen, minder energiek. Tot je nergens meer zin in hebt. Je belandt in een depressie, burn-out of erger; je krijgt chronische klachten en je bent amper nog tot iets in staat.

Het kleine innerlijke stemmetje begint steeds harder te klinken. Je weet: het kan zo niet langer. Ik moet mijn leven omgooien. Dingen moeten echt anders. Vanaf nu ga ik doen wat ik echt wil doen! Vanaf nu ga ik voluit leven. Mijn dromen achterna.

Maar wat zijn die dromen? Wat is dat leven wat voor jou is weggelegd? Wat heb je eigenlijk in huis? En hoe kan je dat inzetten om niet alleen jezelf gelukkiger te maken maar ook anderen te helpen?

Daar kom ik om de hoek kijken. Because I have been there, done that, got the t-shirt.

Ik help je jouw goud te vinden, leer je hoe je oude verhalen loslaat en nieuwe creëert, zodat je ruimte maakt voor het leven waar je echt blij van wordt. Zodat je eindelijk echt kunt doen waarvoor je hier op aarde bent.

Wat als....

ALLES mogelijk was?

Hoe zou jouw leven er dan uit zien?
Wat zou je doen?
Hoeveel geld zou je verdienen?
Hoe zou je je voelen?

Als ik zeg dat het allemaal begint bij het verhaal dat jij jezelf (en anderen) vertelt over wie jij bent en wat jij kan. Wat zeg jij dan?

Kan niet

Onmogelijk

Onzin

Ik ben nu eenmaal zo

Ik heb nu eenmaal een zware jeugd gehad

Mijn leven gaat niet over rozen

Het heeft geen zin om te dromen over miljonair zijn. Dat gaat never nooit gebeuren.

Ik ben ziek, dus ik heb gewoon ontzettend veel beperkingen

Ik heb een gezin, dan kan ik toch niet zomaar alles doen wat ik wil?

 

Of zeg jij: HELL YEAH.

Let's change the story

Wat als je jezelf opnieuw kon uitvinden?
Een nieuw verhaal over jezelf, over wie jij bent en wat je de wereld te bieden hebt kon vertellen?

Goed nieuws!

Dat kan!

En je hoeft niet te wachten op het juiste moment. Je kunt gewoon vandaag starten.

Ga op zoek naar jezelf, naar jouw diepste wensen en verlangens en stap vervolgens in je nieuwe realiteit. Doe elke dag een paar dingen waar je superblij van wordt en waar je energie van krijgt. Laat de dingen die je niet meer dienen los en maak je handen vrij om te ontvangen wat jij graag wilt hebben.

Door elke dag een stap te nemen ontstaat het compound effect. Binnen de kortste keren kijk je terug en realiseer je je dat je dichter en dichter bij je uiteindelijke doel bent.

Schrijf je in voor de Life Story Academy en start vandaag met het creëren van jouw nieuwe verhaal

green-chameleon-s9CC2SKySJM-unsplash

Wat is de Life Story Academy precies?

De Life Story Academy is een plek waar jij aan de slag kunt met jouw verhaal. Je ontdekt wie jij bent, wie jij wil zijn en wat het verhaal is dat je jezelf en anderen vertelt.

In de cursus Discover Your Story ga je op zoek naar de rode draad in jouw levensverhaal. Je ontdekt meer over jezelf, over wat jou drijft en wat jouw kernwaarden zijn.

In de cursus Reinvent Yourself leer je hoe je vandaag al in het leven van je dromen stapt door jezelf opnieuw uit te vinden en je dromen en doelen op een nieuwe manier te benaderen.

Heb je altijd al een (e-)boek willen schrijven of jouw verhaal willen delen in content? Ik help je door middel van 1-op-1 coaching sessies dichter bij jouw verhaal te komen en dit te gaan (her)schrijven. Je kunt kiezen tussen Goudzoek sessies en Write Your Book sessies. Lees er hier meer over.

Dit is mijn verhaal... 

Wat maakt jou rijk? Hoe kun je jouw rijkdom (jouw goud) delen met anderen?
Dat is een vraag die mij altijd heeft bezig gehouden.

Jarenlang heb ik getwijfeld of mijn kennis, inzichten en talenten wel waardevol genoeg waren. Mijn innerlijke criticus hield me tegen. Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?

Herken je dat?

Daarbij kwam dat ik al 17 jaar met een chronische ziekte (leukemie) deal. Dat heeft mijn leven en de keuzes die ik maak drastisch beïnvloed. Het is onderdeel van mijn eigen levens (en business) verhaal is. Het de basis van mijn why.

Over mijn chronische ziekte vertellen deed ik niet uit angst dat mensen mij een zeurpiet, zielig of juist het tegenovergestelde zouden vinden; een powervrouw. Allemaal dingen die ik niet ben. Hoe deel je jouw verhaal zonder al het gedoe? Hoe maak je er impact mee zonder dat het een tearjearker wordt? Die grote uitdaging heb ik inmiddels door.

Toen ik besloot meer online zichtbaar te worden en mijn verhaal te delen bleek dat mensen het inspirerend en motiverend vonden. Ze waren nieuwsgierig naar hoe ik naar het leven kijk.

Heb ik dan toch iets te melden? Kan ik dan wel impact maken? Kan ik al die shit omzetten in iets dat van waarde is voor een ander?

YES! En jij kan dat ook! Laat mij je helpen...

 

Verhalen creëren de connectie

Mijn mindset, het feit dat ik ondanks alles mijn bedrijf ben gestart, dat ik mezelf een rijk meisje noem,  geniet van elk moment en over een ongewone veerkracht beschik zijn dingen waarmee ik mijzelf onderscheid.

Ik heb het talent om bij anderen hun goud en hun authentieke verhaal te vinden.

“Ik zie de kracht, ik hoor de verhalen en weet intuïtief wat je daarmee kunt doen om je impact te vergroten. In mijn ogen heeft iedere ondernemer een ongekend groot potentieel in zich. Een oneindige bron aan kennis, talent en inzicht.
Goud dus! Vaak hebben ondernemers zelf geen idee hoe groot die bron is, hoe bijzonder die kennis is en vragen ze zich af wie er op hen zit te wachten.”

“Laat je niet langer door angst voor de mening van anderen of je eigen innerlijke criticus tegenhouden om anderen te verrijken met jouw inzichten, kennis en talenten. Mensen zitten 100% op jou te wachten. Er is een luisterend oor voor elk verhaal. Ga dat verhaal maken, leven en delen.”

Share Your Gold!

Wat gaan we doen in de Find Your Story Academy? 

 • Je krijgt 6 maanden toegang tot de Find Your Academy
 • Je krijgt 6 maanden toegang tot Discover Your Story
 • Je krijgt 30 dagen toegang tot het Reinvent Yourself Programma
 • Maandelijkse masterclasses over diverse thema's
 • Maandelijkse brainstorm sessies waarin we met de inhoud van Discover Your Story aan de slag gaan
 • Connectie, inspiratie & motivatie via een besloten Facebook groep
 • Een authentieke verhaal over jezelf en jouw business 
 • We gaan onze online zichtbaarheid vergroten
 • Er zijn 6 online workshop dagen (van 4,5 uur) waarbij we aan de slag gaan met het maken van content (foto’s, video, blogs en podcasts)
 • Je kunt deelnemen aan 6 online masterclasses (over money mindset en het ontwikkelen van mentale weerbaarheid en veerkracht)

En just to be sure: Dit gaan we NIET doen:

 • Elkaar ongevraagd coachen
 • Elkaar de les lezen
 • Elkaar of onszelf naar beneden halen
 • Tegen anderen praten over de dingen die we in vertrouwen in de groep vertellen
Reinvent 01
Discover your story

In de Life Story Academy ligt de focus op:

 • Datgene wat jij in huis hebt - Jouw rijkdom / Jouw goud

 • Doen wat jou energie geeft en waar je blij van wordt 

 • Het authentieke verhaal dat bij jou hoort

 • Jouw authentieke verhaal naar buiten brengen - online zichtbaarheid

Welke resultaten mag je verwachten*?

In de Life Story Academy creëer je:

 • Een helder en authentiek ondernemersverhaal. Jouw Signature Story.
 • Een nieuw verhaal over jezelf, jouw onderneming en jouw toekomst. Je oude overtuigingen heb je losgelaten.
 • Een nieuw verhaal over geld. We gaan serieus aan slag met thema's als eigenwaarde, money mindset en het bepalen van jouw waarde.
 • Social media content voor een heel jaar in vorm van video, podcasts, blogs en Instagram stories.
 • Meer zelfvertrouwen. Door samen te sparren, vragen te delen, kom je tot antwoorden die je niet voor mogelijk had gehouden. Je stijgt boven jezelf uit.
 • Een nieuw netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.
 • Business Buddies for life. Accountability partners / cheerleaders / brainstormbuddies. Omdat je dit samen doet, creëer een hechte band.

En verder.... de sky & beyond is de limit. Wat je aandacht, liefde en energie geeft, dat groeit.

It's up to you!

*Jouw resultaten zijn uiteraard afhankelijk van jouw commitment en inzet.

Wil jij meereizen? Op 23 mei gaan de deuren open. Op 6 juni starten we.

becca-tapert--A_Sx8GrRWg-unsplash

Life Story Academy

Spreekt de Life Story Academy je aan?                                        Maak dan gebruik van deze early bird prijs.                                      Voor 1.197,= doe je mee.                                                                        Dit tarief geldt tot en met 5 juni 2022 a.s.
Na 5 juni 2022 kan je nog steeds meedoen, dan is je investering € 1.799,=.

Dag
Uur
Minuut
Seconde

*Gebruik bij het boeken de code: Life Story

Als je je voor 31 mei inschrijft krijg je de volgende bonussen: 

 • Creëer Killer Content e-book (48 content ideeën waardoor je nooit meer om een verhaal verlegen zit)
 • Maak Teddyberen van je Grizzlies e-book (9 beren die je op je pad kunt tegen komen en hoe je daarmee dealt)
 • Story Checklist
 • Zo word je een Instagram Pro e-book
 • Clubhouse e-book
 • A Wish Book e-book

PLUS

 • Gratis toegang tot mijn 3-daagse Online Live Story Event (t.w.v. € 197)
 • 1 ticket voor de Life Story dag in 2022 op een toffe locatie in het midden van Nederland (t.w.v. € 497,=)

Is de Life Story Academy iets voor jou?

Sorry, maar dit is niet voor iedereen...

Als je

 • Je niet rijk wilt zijn en worden
 • Een 'werknemersmentaliteit' hebt
 • Liever lui dan moe bent
 • Niet bereid bent 'the work' te doen
 • Denkt dat je een sixpack krijgt door te visualiseren en ben niet bereid om 'buikspieroefeningen' te doen
 • Only 'in it for the money' bent
 • Eigenlijk geen risico durf te nemen
 • Niet wil investeren in jezelf en in je business
 • Denkt dat je slapend rijk en succesvol kunt worden
 • Geen zin hebt om het samen te doen

Meld je dan alsjeblieft niet aan....

De Life Story Academy is alleen bedoeld voor ondernemende mensen die:

 • Geloven dat rijk zijn in de kleine dingen én in geld zit!
 • Zelfstandig zijn
 • Gemotiveerd zijn
 • Positief ingesteld zijn
 • Durven te experimenteren
 • Verantwoordelijkheid durven te nemen voor hun leven en toekomst 
 • Bereid zijn een nieuw verhaal over zichzelf te creëren
 • Snappen dat je moet investeren om verder te komen (en investeren betekent in dit geval in tijd, geld en aandacht)
 • Schaamteloos ambitieus durven zijn
 • Overstromen van enthousiasme
 • Zin hebben in samenwerken
 • Zin hebben om anderen (en zichzelf!) naar een next level te tillen

Voel jij je aangesproken?

 

Waarom heb ik de Life Story Academy opgericht?

Even voor de duidelijkheid: Ik ben geen Business coach en pretendeer niet alle wijsheid in pacht te hebben. Ik ben een student van het leven. Sinds mijn 19e ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en nu, in mijn 50ste levensjaar realiseer ik mij dat ik nog lang niet uitgeleerd ben. Ik weet inmiddels dat ik meer niet weet, dan wel.

Ondernemers komen vaak bij mij terecht omdat ze mijn levensverhaal interessant vinden en geraakt zijn door de manier waarop ik als persoon in het leven sta, ondanks chronische leukemie en de andere grote hobbels die ik op mijn pad tegenkwam. Veerkracht is my middle name. De Wat maakt jou rijk vraag is een vraag die ik mijzelf en anderen dagelijks stel. 

Life Story Academy

Binnen de Life Story Academy kun je mijn master programma Rijk volgen, en diverse andere cursussen volgen over het ontdekken wie jij bent, wat jouw verhaal is, welke oude verhalen / overtuigingen je kunt loslaten, en hoe je moeiteloos het leven kunt leven waar je altijd al van droomde.

Rijk is een programma van 6 maanden waarin de focus ligt op het onderzoek wat jou rijk maakt. Waar krijg je energie van, wat is jouw goud en hoe ga je dat inzetten om je leven rijk en zinvol te maken? Ben jij klaar om je rijk te voelen?

Onderdeel van Rijk zijn o.a. Discover Your Story en Reinvent Yourself. Deze online cursussen kun je ook los volgen.

Wie denk ik wel dat ik ben?

Ik ben Cat Colnot

Life en Business Story Mentor, Goudzoeker én Rijk Meisje

Mijn ondernemersleven begon toen ik voor de zoveelste keer burn-out klachten had. Ik was diep ongelukkig omdat ik mij creatieve ei niet kwijt kon in mijn fulltime vaste baan. De arbo-arts adviseerde om parttime ondernemer te worden. Zo kon ik in ieder geval 1 dag in de week mijn ding doen, zonder mijn 'zekerheid' kwijt te raken. 

Mijn eigen ondernemerspad

In 2014 sprong ik van de hoge duikplank naar het fulltime ondernemerschap. Dat was geen bewuste keuze. Ik raakte mijn baan kwijt. Mijn goede gezondheid was ik al sinds 2005 kwijt door chronische leukemie. Ik vond het super eng om volledig afhankelijk zijn van mijn eigen energie, zonder backup of goed gevulde spaarrekening. Maar een nieuwe baan vinden als je kanker hebt, is nog moeilijker. 

Hoewel ik nu niet meer anders zou kunnen, had ik nooit bedacht dat ik ondernemer zou worden. Ik had de overtuiging dat ik het niet zou kunnen omdat ik 'slecht met cijfers was en nooit iets afmaak. Ik vond het ook een pittige klus om alles uit te vinden wat je als ondernemer moet weten.

Ik bedacht ook: als anderen het kunnen dan moet het te doen zijn. En als ik het wil, dan kan ik het dus ook. Ik was in ieder geval eigenwijs genoeg. En nieuwsgierig genoeg.

IMG_9718

Dit is wat ik terugkrijg van mensen met wie ik werk...

"Cat, jij denkt in oplossingen en mogelijkheden op het gebied van ondernemen, marketing, storytelling. Je kunt iemands kracht zien. Als ik aan jou denk komen woorden omhoog als 'veerkracht, mindset en motivatie'. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Als ik er 3 moet noemen: iemands verhaal helder krijgen, een gids en creatieve input zijn voor oa. zichtbaarheid en storytelling voor mijn onderneming."

"Als ik voel dat er meer in mij zit, maar ik kan er niet bij of ik durf er geen ruimte aan te geven, dan zou ik naar jou gaan. Je bent een voorbeeld van hoe je lekker onverschrokken jezelf tot je volle potentieel kunt laten komen. Je kunt mensen helpen om in zichzelf te geloven, het leven luchtiger te maken."

"Ik ga naar jou als ik storytelling advies nodig heb. Om mijn verhalen te vinden die interessant zijn om te vertellen. Je laat mensen zien dat hun verhalen wel interessant zijn. En ik werk ook graag met je omdat ik altijd vrolijk van je word en energie van je krijg. En omdat je gewoon een mooi en spontaan mens bent."

"Ik kom bij jou voor een powerboost. Om te brainstormen, dingen helder te krijgen, overzicht te creeren, een schop onder mijn kont te krijgen. Voor je positive vibes. Je bent een cheerleader en je haalt echt het goud bij mensen naar boven. Je bent een krachtige vrouw en een volhouder."

"Jij bent goed in: inspireren, meedenken en verbinden."

"Ik kom bij jou voor tips om mijn verhaal te delen. Jij kunt mensen enthousiasmeren, je bent goed in het stellen van vragen en je geeft veel inspiratie op het gebied van mindset en boeken."

"Ik leerde in de cursus dat er altijd een stap mogelijk is, ongeacht je situatie. Door op andere manier naar de situatie te kijken, kreeg ik meer zin om dingen aan te pakken. Ik kreeg er vanaf het eerste moment steeds meer plezier in, waardoor het bij mij meer ging stromen. Door de energieke wisselwerking van de opdrachten en jouw feedback daarop bleef het uitdagend en steunend. Je hulp en feedback hebben me het meest geholpen.”

"Ik vind jou verbindend, een doorzetter en een explorer. Een ontdekkingsreiziger."

"Dank je wel voor onze waardevolle gesprekken, Cat! Je bent een prachtig mens!
Heb het gevoel iets belangrijks te hebben ontdekt. Kreeg net ook spontaan een zin binnen voor mijn missie. Heb em opgeschreven en ga het even laten marineren. Dank je wel! Het was/is precies wat ik nodig had de reis met moed, daar ga ik me vaker aan moeten herinneren. Inspirerend!"

F.A.Q.

Heb je nog vragen?

Stuur me even een berichtje dan doen we een virtueel kopje koffie of thee.

thought-catalog-246312-unsplash

Welke resultaten mag je verwachten*?

Na afloop van de MasterMind heb jij:

 • Een helder en authentiek ondernemersverhaal. Een signature story.
 • Een nieuw verhaal over jezelf, jouw onderneming en jouw toekomst. Je oude overtuigingen heb je losgelaten.
 • Een nieuw verhaal over geld. We gaan serieus aan slag met thema's als eigenwaarde, waarde bepalen en money mindset.
 • Content voor een heel jaar in vorm van video, podcasts, blogs en Instagram stories. Omdat we samen aan de slag gaan en elkaar inspireren en motiveren.
 • Business Buddies for life. Accountability partners / cheerleaders / brainstormbuddies. Omdat je dit samen doet, creëer een hechte band.
 • Meer zelfvertrouwen. Door samen te sparren, vragen te delen, kom je tot antwoorden die je niet voor mogelijk had gehouden. Je stijgt boven jezelf uit.
 • Een nieuw netwerk waar je je voordeel mee kunt doen.
 • Omdat je in de MasterMind de mogelijkheid hebt om jouw eigen programma's te promoten en te oefenen met het geven van masterminds of webinars, heb je na afloop een gedegen en getest aanbod.

En verder.... de sky & beyond is de limit. Wat je aandacht, liefde en energie geeft, dat groeit.

It's up to you vrouw!

*Jouw resultaten zijn uiteraard afhankelijk van jouw commitment en inzet.

Creeer een epic lifestyle en business