Maak Teddyberen van je Grizzlies - Dealen met de beren op jouw pad naar online zichtbaarheid

Teddyberen cover

Story Checklist - Weet jij wat jouw authentieke verhaal is?

Story Checklist

Wat heb ik eigenlijk te melden?
Wat vinden mensen ervan?
Wat als ik door de mand val?

Zomaar wat 'beren' die je op je weg naar grotere online zichtbaarheid kunt tegenkomen.

Ik tackel ze voor je in dit e-book.

In hoeverre heb ik een authentiek verhaal waarmee ik mijn volgers kan inspireren? Wat kan ik nog doen om mijn verhaal en content meer eenheid te geven?

Aan de hand van dit e-book kom je erachter wat je nog kunt doen om jouw verhaal te optimaliseren en zo echte impact en connectie te gaan maken met jouw ideale klant.

Creëer Killer Content - 48 inspirerende content ideeën

Zo word je een Instagram Pro

Creeer Killer Content
Instagram Pro e-book new book cover smartmockups_kh91sdw8

Waar moet ik dan over schrijven / vertellen, is de meest gehoorde vraag die ik van klanten krijg.

In dit e-book geef ik je 48 inspirerende ideeën / suggesties waarmee jij het verschil kunt maken in jouw verhaal en voortaan Killer Content maakt.

Als je je authentieke verhaal wilt delen dan is Instagram hét platform. Je kunt supertoffe stories maken en met jouw stijl en content jezelf onderscheiden. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe Instagram 'werkt'. In dit e-book leg ik je dat uit, van het maken van je profiel tot het maken van stories en livestreams.

10 Must Read boeken voor ondernemers die houden van persoonlijke groei

8 Awesome Money Mindset Boeken

10 must read boeken lijst smartmockups_kh90ouco
8 Awesome MoneyMindset boeken cover smartmockups_kh90idle

Boeken over ondernemerschap en mindset zijn mijn favoriete leesvoer. Ik verslind er wekelijks minimaal 1.

Een aantal ondernemersboeken die ik elke ondernemer gelezen 'moet' hebben heb ik gebundeld in dit e-book. Doe er je voordeel mee.

Money Mindset is voor mij als Rijk Meisje en Goudzoeker natuurlijk een lievelingsthema. Ik lees er dan ook heel veel boeken over. Dit zijn mijn 8 favorieten.

Week Thema Schema - Hoe richt jij jouw week in zodat je ruimte hebt voor creatieviteit en productiviteit

Fresh New Future List

Week Thema Schema e-book mockup
smartmockups_kkd20dzt

Voor veel ondernemers is creatief en productief zijn een uitdaging. Hoe ga je om met uitstel gedrag? Hoe deel je jouw week zo in dat je er alles uithaalt wat erin zit. Met mijn Week Thema Schema creëer je meer houvast.

Je kunt de Week Thema's daarbij ook heel goed gebruiken als leidraad voor je social media content.

Wat zijn jouw doelen en wensen voor 2021? Ik heb een Fresh New Future List gemaakt. Mocht je inspiratie willen voor jouw eigen doelen, check dan deze lijst eens.

8 boeken die je creatiekracht boosten

A Wish Book

smartmockups_ko1dmqbd
A wish book

Heb jij last van een creatieve blokkade? Of ben je ervan overtuigd dat je niet creatief bent?

In dit e-book heb ik mijn 8 lievelingsboeken verzameld die jouw creatiekracht een boost geven en ongekende creativiteit bij je naar boven halen. Want weet je? Iedereen is creatief.

Wat zijn jouw dromen, wensen en doelen op het gebied van leven, werk, wonen, reizen, liefde etc.?

Wat maakt jou gelukkig? In dit e-book kun je jouw dromen en wensen opschrijven. Je doet als het ware een bestelling bij Universe.com. Als ze daar weten wat jij besteld hebt, kunnen ze het beter bij je bezorgen.

smartmockups_kh91ai3n

In mijn IGTV (Instagram TV) doe ik elke dinsdag een spel om mijn persoonlijke thema's bespreekbaar te maken. Ik gooi met een 12-zijdige dobbelsteen en het oog dat ik gooi matcht met een thema. Zonder voorbereiding beantwoord ik wat er goed gaat op dat thema en waar nog ruimte voor groei is. Over deze thema's nadenken geeft veel inspirerende inzichten. Het is interessant voor jezelf maar ook een goede tool om meer over jezelf te vertellen online.